Hotel Lonca
Konferenčna soba

Konferenčna soba

Hotel Lonca s celostno ponudbo omogoča tudi izvedbo vrhunskih poslovnih dogodkov.

Izvedba vrhunskih poslovnih srečanj

Izvedba vrhunskih poslovnih srečanj

Hotelska konferenčna soba, ki meri 40 kvadratnih metrov, je idealna izbira za vse vrste poslovnih dogodkov. Primerna je za celodnevne ali krajše sestanke, poslovna druženja, team buildinge, izobraževanja in različne delavnice. Konferenčna soba je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, ki vključuje 86'' veliko interaktivno tablo in brezplačen brezžični internet. Poleg tega je prostor klimatiziran in dobro osvetljen, tako da bo vaš dogodek lahko potekal v popolnem udobju. 

Soba je primerna za 40 oseb, glede na potrebe dogodka pa jo je mogoče prilagoditi. Na voljo so različne postavitve miz in stolov, ki omogočajo fleksibilnost pri organizaciji dogodkov. Naše prijazno osebje bo zagotovilo podporo, da bo vaš dogodek potekal gladko in vam bo na voljo ves čas trajanja dogodka.

Izvedba vrhunskih poslovnih srečanj
Konferenčna soba

Poleg hotelske konferenčne sobe, vam je od 10. ure dalje na voljo tudi mezanin – zajtrkovalnica, ki ponuja dodatna sedišča, za poslovno srečanje pa prostor oblikujemo po vaših željah. Od 10. ure dalje vam zajtrkovalnico lahko preuredimo za vaš dogodek ali pa si v njej privoščite »Coffe break«, ki ga bomo pripravili po vaših željah, z osvežili in dobrotami, da bo oddih med poslovnim dogodkom popoln uvod v nadaljnje aktivnosti.

Hotel Lonca povezuje tradicijo s cvetočo prihodnostjo, zato je prava izbira za vse, ki želite ustvarjati poslovne zgodbe, ki trajajo!

Tu smo za vas! Pokličite nas in skupaj bomo našli pravo rešitev za vaš poslovni dogodek!

Kontaktirajte nas!
Nazaj na vrh