Hotel Lonca
Wellness

Wellness

Hotelski wellness center v kletnih prostorih hotela ponuja popolno sprostitev po izpolnjujočem dnevu raziskovanja Slovenije ali napornih službenih aktivnostih

Soba za sprostitev

Soba za sprostitev

Tukaj lahko odložite utrujenost in stres, sprostite in regenerirate telo, se oddahnete in si napolnite baterije za vse kar prihaja. Naša soba za sprostitev je namenjena sprostitvi vaših mišic, izboljšanju cirkulacije krvi in zmanjšanju stresa. Občutili boste pomirjujoč učinek in se v popolni tišini lahko prepustili oddihu in regeneraciji.

Soba za sprostitev
Wellness
Finska savna

Finska savna

Finska savna je del wellness centra in vam ponuja popolno kombinacijo vročega zraka, vlage in vonjav, ki sprostijo telo, da lahko odložite vsa bremena, prečistite dihalne poti, okrepite imunski sistem, izboljša pa se tudi prekrvavitev kože. 

Da bo vaše telo obnovljeno in misli čiste, si privoščite savno, ki je vključena v ceno vašega bivanja.

BIO-FINSKA savna

BIO-FINSKA savna

BIO-FINSKA savna ustvarja popolno biološko ugodje za vaše telo. Vaše telo segreje na optimalno temperaturo, kar vam omogoča daljše in bolj prijetno bivanje v savni. V bio savni boste deležni ugodja, v katerem bo uživalo celotno telo - tako dihala kot tudi srčno-žilni sistem ter mišice in vezna tkiva. 

Primerna je za vse, ki si želite sprostitve in regeneracije po napornem dnevu. Uporaba savne je vključena v ceno vašega bivanja.

Obisk wellnessa za zunanje goste

Obisk wellnessa za zunanje goste

          3h obisk = 30 €/osebo

Hotelski wellness sprejme do 10 ljudi. Na voljo sta dve vrsti savn bio finska in finska savna. Podarite sebi in svojim bližnjim sproščujoč oddih v wellnessu hotela Lonca.

Uporaba savn je možna po predhodnem naročilu na recepciji hotela Lonca ali telefonski številki +386 4 292 88 00.

Dobrodošli.

Rezerviraj
Obisk wellnessa za zunanje goste
Doživetje

Oglejte si galerijo

Delovni čas

Wellness

Pondeljek - Nedelja 08:00 - 21:00
Pomembno! Rezervirajte si termin v recepciji
Wellness
Nazaj na vrh