Hotel Lonca
Odlična slovenska smučišča, ki jih je vredno obiskati

Odlična slovenska smučišča, ki jih je vredno obiskati

Doživetje

STC Stari Vrh

STC Stari Vrh

STC Stari Vrh vas bo očaral s svojimi raznolikimi progami za smučanje in panoramskimi razgledi, ki segajo daleč v dolino. Uživajte v odličnih snežnih razmerah in prijetnem vzdušju, ki ga ponuja to priljubljeno smučišče. 

Smučišče oddaljeno le 15 minut iz Škofje Loke, na svojih 55 hektarih smučarskih prog, omogoča tudi nočno smuko. Primerno od začetnikov do vrhunskih smučarjev.

Več informacij o smučišču: https://starivrh.si/

STC Stari Vrh

Soriška planina

Soriška planina

Soriška planina, pravi dragulj med smučarskimi destinacijami, vabi s svojimi številnimi progami za vse stopnje izkušenj. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen smučar, boste tu našli nekaj zase. Poleg tega je pravljično okolje smučišča popolno za družine in prijatelje.

Na smučišču obratuje 5 naprav; otroška vlečnica Lucija, tri vlečnice in dvosedežnica Lajnar. Poleg alpskega smučanja na desetih kilometrih prog, obiskovalci lahko uživajo v turnem smučanju, teku na smučeh na urejenih progah po gozdovih Jelovice, sankanju, krpljanju in zimskem pohodništvu po okoliških vrhovih.

Več informacij o smučišču: https://soriska-planina.si/smucisce-soriska-planina.html

Soriška planina

Cerkno

Cerkno

Cerkno, smučišče s karakterjem, bo zadovoljilo ljubitelje adrenalina in sprostitve. Znano je po svoji raznoliki ponudbi prog, prijetnem ambientu in vrhunskih storitvah. Začutite veter v laseh med spustom po strminah tega fantastičnega smučišča.

Smučarski center Cerkno je z 18 km urejenih prog na prisojni strani Julijskih Alp nosilec naziva »Naj smučišče v Sloveniji«. Z zahtevnimi pobočji za izkušene smučarje, s progami za sproščeno smuko in poligonom za začetnike se najde nekaj za vsakega. Zaradi varnosti, pretočnosti in smučarskih izobraževanj pa velja za družini prijazno smučišče.

Več informacij o smučišču: https://www.visitcerkno.si/smucanje/

Cerkno

Dobrodošli v Hotel Lonca Oddih

Dobrodošli v Hotel Lonca Oddih Idealen

Zakaj izbrati Hotel Lonca za vaše smučarske počitnice? Ker smo idealno izhodišče za obisk treh vrhunskih smučišč v naši bližini

Po celodnevnem uživanju na smučiščih se vrnite v udobje našega hotela. Naši gostje lahko počivajo v lepo opremljenih sobah z razgledom na slikovito staro mestno jedro Škofje Loke. Za popolno sprostitev si privoščite obisk našega wellnessa, kjer sta na voljo tradicionalna finska savna in bio finska savna. Ohranite svojo kondicijo v našem fitnesu ali pa se sprostite ob prijetnem klepetu v našem hotelskem baru.

In ne pozabite, poskrbimo tudi za vašo smučarsko opremo. Naši varni prostori za shranjevanje smučarske opreme bodo poskrbeli, da bo vaša oprema vedno pripravljena na nove smučarske podvige.  

OGLEJTE SI SOBE
Dobrodošli v Hotel Lonca

Naredite svoje smučarske počitnice nepozabne dobrodošli

Naredite svoje smučarske počitnice nepozabne dobrodošli

Izberite Hotel Lonca za udobje, raznolikost smučišč in sproščeno vzdušje! Naša prijazna ekipa vas že nestrpno pričakuje. 

Vaša vrata do nepozabnih smučarskih doživetij v osrčju narave!

REZERVIRAJTE SI SOBO
Naredite svoje smučarske počitnice nepozabne
dobrodošli
Nazaj na seznam
Nazaj na vrh