Hotel Lonca
Dvoposteljna standard soba

Dvoposteljna standard soba

Rezervirajte si sobo

Mir in udobje - če ste sami ali v dvoje

Dvoposteljna standard soba je opremljena z udobno zakonsko posteljo, ki se lahko prilagodi individualnim željam, kar bo zagotovilo optimalno udobje in prijeten spanec. Je svetla in zračna, ter ponuja veliko naravne svetlobe kot tudi krasen pogled na z zelenjem bogato okolje in prelepe planine v daljavi.


Že od 99 EUR
Rezervacija
Dvoposteljna standard soba

Prednosti

Velikost
Velikost:
19,12m2
Št. oseb
Št. oseb:
2 osebi
Pogled
Pogled:
Proti parku ali proti hribom
Postelje
Postelje:
180x200 ali 2x 90x200
Hiter internet
50" Smart TV

O sobi

O sobi

Soba je popolna za sprostitev po napornem dnevu aktivnosti. Vse sobe so centralno klimatizirane, zato je v njih vedno prijetna temperatura.V skladu z novodobnim dizajnom je soba urejena v sodobnem stilu, ki odlično ustvarja udobno in prijetno atmosfero. Vse to bo zagotovo pripomoglo k temu, da si boste svoje bivanje v tej hotelski sobi zagotovo zapomnili kot prijetno in izpolnjujočo izkušnjo.

Takoj, ko vstopite v sobo začutite izjemno prijetno pozitivno energijo, ki jo ustvarja sodobno oblikovanje sobe, s toplo paleto barv, naravnimi materiali in skrbno izbranimi dodatki, dodatno pa jo oplemeniti še naravna svetloba, ki se preliva vanjo.


O sobi

Ostale prednosti

Ostale prednosti

Celotna hotelska suita je zasnovana tako, da zagotavlja udobje in sprostitev, ki jo potrebujete za popolno doživetje. Dvoposteljna standard soba je popolna izbira za vse, ki si želite nepozabnega pobega v prijetno in romantično okolje.

  • Klimatska naprava
  • Telefon
  • Sef 
  • Hiter internet
  • 50˝ Smart TV
Rezerviraj
Ostale prednosti

Ostale sobe

Nazaj na seznam

Kaj početi v Loki in Sloveniji

Škofja Loka in Slovenija ponujata številne raznolike možnosti za raziskovanje in doživetja. Nekaj idej, ki smo jih zbrali za vas lahko preverite spodaj. 

Zimska sezona

Zimska sezona

Kaj početi v zimskem času

Poletna sezona

Poletna sezona

Kaj početi v poletnih mesecih

Raziščite loko

Raziščite loko

Bogata kulturna dediščina

Doživetje

Dogajanje v hotelu in okolici

dogajanje
Nazaj na vrh