Hotel Lonca
Junior suita

Junior suita

Rezervirajte si sobo

Popolnost doživetja s teraso in zasebno savno

Junior suita s prelepim, sodobnim dizajnom in udobno zakonsko posteljo ponuja vse, če si želite intimno doživetje v dvoje. 


Že od 120 EUR
Rezervacija
Junior suita

Prednosti

Velikost
Velikost:
22,10m2 + 10,90m2
Št. oseb
Št. oseb:
2 osebi
Pogled
Pogled:
Proti parku in hribom
Postelja
Postelja:
180x200
Terasa
Terasa:
22,80m2
55" Smart TV
Hiter internet

O sobi

O sobi

Svetloba, ki se preliva vanjo, dopolnjena s celostnim udobjem, vključno s TV zaslonom, sefom, telefonom in sušilcem za lase, vam prinaša vse, kar potrebujete, da vam je lepo. Le korak od ležišča vam je na voljo luksuzen tuš, ki poskrbi za še dodatno udobje.

Soba ima teraso s pogledom na prelepo okolico parka, ki jo še obogati pogled na škofjeloški grad. Na terasi je tudi zasebna savna, ki vam prinaša ugodje sprostitve v mirnem in intimnem okolju. Uživajte v zasebni finski savni in dovolite, da vas prelepa okolica nahrani in obogati. Celotna hotelska suita je oblikovana tako, da ponuja udobje najvišje ravni in vam zagotavlja sprostitev, ki jo potrebujete za popolno doživetje. Junior hotelska suita z razgledom in zasebno savno je popolna izbira za vse, ki si želite nepozabnega doživetja v prijetnem okolju, obogatenem z dobro dozo romantike.

O sobi

Ostale prednosti

Ostale prednosti

Celotna hotelska suita je zasnovana tako, da zagotavlja udobje in sprostitev, ki jo potrebujete za popolno doživetje. Mala hotelska suita z razgledom in zasebno savno je popolna izbira zavse, ki si želite nepozabnega pobega v prijetno in romantično okolje.

  • Klimatska naprava
  • Telefon
  • Sef 
  • Hiter internet
  • 55˝ Smart TV
Rezerviraj
Ostale prednosti

Ostale sobe

Nazaj na seznam

Kaj početi v Loki in Sloveniji

Škofja Loka in Slovenija ponujata številne raznolike možnosti za raziskovanje in doživetja. Nekaj idej, ki smo jih zbrali za vas lahko preverite spodaj. 

Zimska sezona

Zimska sezona

Kaj početi v zimskem času

Poletna sezona

Poletna sezona

Kaj početi v poletnih mesecih

Raziščite loko

Raziščite loko

Bogata kulturna dediščina

Doživetje

Dogajanje v hotelu in okolici

dogajanje
Nazaj na vrh