Hotel Lonca
Superior suita

Superior suita

Rezervirajte si sobo

Družinsko udobje in veselje z razgledom

Dobrodošli v naši superior suiti, ki predstavlja vrhunec udobja in luksuza. Čudovit novodobni dizajnom in udobna zakonska postelja sta še obogatena s prostorno dnevno sobo, kjer se lahko sprostite na udobnem kavču, ki se po potrebi preobrazi v krasno ležišče, primerno za najmlajše člane. Celotno podobo še dopolni terasa s katere se ponuja čudovit razgled na park in čarobni grad. 


Že od 160 EUR
Rezervacija
Superior suita

Prednosti

Velikost
Velikost:
64,80m2
Št. oseb
Št. oseb:
2 + 2 + 1
Pogled
Pogled:
Proti mestu in gradu
Postelje
Postelje:
180x200 in 160x200
Terasa
Terasa:
22,70m2
55" Smart TV
Hiter internet

O sobi

O sobi

Suito toplo priporočamo za družine ali pare, ki si želijo sprostitve v razkošju večjega prostora. Soba ima sodoben dizajn inje v vsakem detajlu zasnovana tako, da boste v njej našli občutek udobja in se resnično globoko sprostili. Glavna zvezda sobe je zagotovo udobna zakonska postelja, ki zagotavlja dober spanec po napornem dnevu, dnevni prostor pa vam z udobnim kavčem ponuja še dodatno razkošje sprostitve. Po želji se kavč preobrazi v udobno ležišče za druge člane vaše družbe.

Velika suita ima tudi teraso s čudovitim razgledom na park, ki ga še polepša pogled na grad. Tu se na svežem zraku lahko prepustite vsej lepoti okolja in uživate v dobro družbi.


O sobi

Ostale prednosti

Ostale prednosti

Dve kopalnici z vsemi potrebnimi toaletnimi potrebščinami, še dopolnita popolno ponudbo udobja. Prostornost suite in vse kar ponuja je zagotovilo, da se družina ali skupina prijateljev lahko udobno namesti in uživa v skupnih trenutkih.

  • Klimatska naprava
  • Telefon
  • Sef 
  • Hiter internet
  • 55˝ Smart TV
Rezerviraj
Ostale prednosti

Ostale sobe

Nazaj na seznam

Kaj početi v Loki in Sloveniji

Škofja Loka in Slovenija ponujata številne raznolike možnosti za raziskovanje in doživetja. Nekaj idej, ki smo jih zbrali za vas lahko preverite spodaj. 

Zimska sezona

Zimska sezona

Kaj početi v zimskem času

Poletna sezona

Poletna sezona

Kaj početi v poletnih mesecih

Raziščite loko

Raziščite loko

Bogata kulturna dediščina

Doživetje

Dogajanje v hotelu in okolici

dogajanje
Nazaj na vrh